viernes, 31 de octubre de 2008

Ruta 16/11/2008

Amics monyuts,

Mossèn novament m'ha guiat i ha provocat en mi el despertar d'un nou esforç, així doncs, us deixo una (crec que molt bona variació) proposta pel 16, després d'haver anat St. Ramon a veure els companys del Mossèn David. Crec que pot fer les nostres delicies al mateix temps que provoqui les seves pregàries!




Comentaris de l'autor:

Ruta que se inicia en el parc de la muntanyeta de castelldefels. Sube por el purgatorio para ir a Begas, luego a Olesa, de ahí al puig de la Mola desde donde descenderemos a través de una trialera difícil hasta la pista que nos lleva al observatorio de Can Grau para acabar en el pueblo de Garraf tras otra trialera bastante técnica.
La ruta no es muy difícil en sí pero hay que tener en cuenta que tiene dos trialeras técnicas con escalones difíciles. A parte de eso decir que si te gusta el garraf lo pasarás bien.
tiempo: 4:45 h


MOSSÈN, estic fent feina eh??? però si la fem ja pots agafar forces!!!!

Possible objectiu, abstenir-se marietes (l'hauré de fer sol?)

Nois i monyes de l'equip,

aquí us deixo una ruta que he trobat remenant el wikiloc ... són 108 kms ... com ho veieu? ...



Cita de l'autor:
Ruta circular con principio y fin en Vilafranca del Penedes,pasando por:Moja,Torrelletes,Castellet,Panta de Foix,Clariana,Sant Miquel d´Oledorla,Can Mitjans,Olesa de Bonesvalls,El Lledoner,Cantallops,Les Gunyoles.

Pujar fins Olesa en cotxe/furgo i començar-la allà, una opció ...

Mossèn, parlaves de Vilafranca?

martes, 28 de octubre de 2008

Ruta diumenge 2/11/2008


Equip,

havent parlat amb en Joan (en semi-baixa per cop a les costelles anant enganxat) em comenta que ja que aquest cap de setmana té guàrdia i no podrà venir, li faria goig que el dia 9 fèssim alguna ruta cap a l'ermita de Sant Ramon. Per mi cap problema ...

¿Pèro què fem aquest diumenge? Està obert el concurs!

Sergio, em sembla que els únics que hi dediquem minuts al blog som tu i jo, així que si em vols trucar directament per telèfon ja ho discutim ... MAMONS! QUE TOTS ANEM FOLLATS DE TEMPS, un poquito de por favor!!

domingo, 26 de octubre de 2008

26/10/2008 - Volta pel Garraf


Nois,

un cop més felicitar-nos! La volta d'avui ha estat molt maca i ja que partiem d'una ruta anomenada "Vuelta por el Garraf" i com que hem introduit alguna millora la rebatejo a "Volta pel Garraf" ... Us he de dir que el fet d'anar en grup sempre et fa més agosarat a l'hora d'enfocar temes ... com sempre, us poso les dades del meu Polar:




Assistents: David,Xavi,Toni,Sergio
Distància: 46,50Kms (51,58 kms segons el GPS)
Temps:
En moviment: 3h32'
Total: 5h03'
Velocitats:
Màx: 49,70Kms/h
Mitjana: 13,10Kms/h
Calories: 2189 Kcal

Us he de dir que avui el meu PDA s'ha portat com un campió i ha gravat bé la ruta que ja podeu descarregar en format GoogleEarth, com sempre. Jo us deixo obert el post i a partir d'aquí comentem el que vulgueu ok??



Aquí teniu els documents gràfics de la ruta: Menció especial: una panoràmica on es veu el camí que hem començat a les Costes, al costat del edifició Gaudinià, al PIXAPINS de la jornada i també a Crisfòl Colom recordant/redescubrint per on es va a les Amèriques en un bonic gest que ens recordaria els millors "HO HAVEU VIST AIXÒ?" :-D.



Ànim equip, som els millors.

X.

viernes, 24 de octubre de 2008

"Le Purgatier" (El Purgatori)


Nois,

havent canviat la tanca de la roda davantera (6 o 7 € la parella de tanques al Decartón) avui he fet una sortideta suau per provar què tal ... toca't els collons, pq la tanca sembla que bé però ha aparegut un "ronroneig" (tipus gat) de l'amortiguació davantera ... (Sergio, para de decir "JODER XAVI") ...

Per altra banda he aprofitat per practicar i disparar unes fotos "en marxa" (i perdre el puto llapis/punter de la pda!) del vostre començament de ruta favorita i també per deixar-me les lumbars no se perquè .... però tinc una lumbàlgia acollonant ... espero estar "reparat" per diumenge!.

Nota: l'olor de moll de la natura és acollonant ...

jueves, 23 de octubre de 2008

Ruta a Sant Pere


Hola a tots!
Per fi he pogut entrar al Blog. Aprofito per dir que no he vist respostes a les propostes de ruta a Sant Pere de Ribes. Si la voleu fer, digueu quelcom. Si voleu fer una altre cosa ja direu.

¡Para los enfermos como tu!


Si eres de los que madrugas más para ir con tú "MontainBike", que para ir a la oficina.

Si para ti la semana avanza en función de los días que faltan para la próxima salida en Bicicleta.

Si para ti, el Lidel no deja de ser otra tienda "especializada" en accesorios para la Bicicleta.(De vez en cuando)

Si eres de los que cuando conduces tú coche sólo ves posible rutas para hacer con tu Bicicleta.

Si cuando ves una pendiente sólo piensa si con el plato mediano de tú "Bici" serías capaz de subirla.

¡No te engañes! Tú pasión se a convertido en ¡OBSESION!

Pues para que puedas seguir disfrutando de tú "Obsesión" a todas horas, aquí tienes lo que siempre habías deseado.

P.D. Recuerda que cuando la carretera "pica" hacia arriba, es recomendable hacer uso de los "cuernos" .

martes, 21 de octubre de 2008

Cursos Reparació i Manteniment

Nois,

en Joan ja fa temps que em va comentar de fer algun dels cursos de Probike pel que fa a reparació i manteniment de les nostres màquines ... crec que és una bona oportunitat sense "arruinar-nos" per conèixer millor les nostres montures ... Si algú s'anima podriem fotre una "WeekTeam Sortida" cap a BCN i en un parellet d'hores això ho tenim pulit (20:30h a 22:30h).

Sergio, has de clickar donde pone "cursos de Probike" para ir directamente a la información del curso! :-D (més que res que hem d'anar adoctrinant a Alcatraz amb el tema internet)
Què en penseu?
Per cert, he afegit un sistema d'etiquetes als escrits per a que tots podem postejar nous post (valgui la redundància) però tot quedi endreçat ok? Així aquest post va a "GENERAL" i els de les sortides a "SORTIDA EN GRUP" ... podem fer una altra categoria que sigui "PLANIFICACIO" o algo axí ... en fi, que ja sé que us la pela però jo us ho havia de dir .... BE FREE!

domingo, 19 de octubre de 2008

19/10/2008 - De Tot Una Mica

A l'espera de la confirmació oficial d'en Toni, el meu Polar em dona que ens hem fomut una bona pallissa ... procuraré, podriem procurar (colla de ganduls) anar fotent una mica de recull del que anem fent ... jo donaré les dades del polar, que de moment és l'instrument (a part del que ja sabeu) més fiable que tinc i en Toni que dongui la ruta:

  • Assistents: David,Sergio,Toni,Xavi.
  • Distància: 69,3Kms
  • Temps:
    • En moviment: 3h25'
    • Total: 4h46'
  • Velocitats:
    • Màx: 62,2Kms/h
    • Mitjana: 20,2Kms/h
  • Calories: 2072Kcal
Trobareu les imatges (per cert, per ser de mobilako i en moviment no estan pas malament).


Porto tal cacau mental del que hem fet i ara ja tinc tanta son que deixo la descripció de la ruta per si algú s'anima a posar-la ...

Bona nit i agafeu forces!!