domingo, 27 de diciembre de 2009

GR-92 + Bola = tenim un nou Xapu!

Lectors no plou!!! avui ha estat una mini-sortideta en tota regla, on no hi ha faltat de res. 7:32am estem 5 al Club: Sherpa, Baron, Ex-Cronista, Dinho (ojo, tenim un nou àlies per aquest polifacétic individu!) i el Kanyi. Dos dels integrants sembla ser (sembla, perque després res de res) que tenien una mica de presa i ja veient que ningú més arribava es decideix anar cap a les Costes per enxampar el Gr92 i anar-lo pujant fins arribar a les goseres, Canòpolis o com li volgueu dir, gairebé a tocar de la Pleta. El camí, on les dobles s'han portat força bé, és guapíssim, força freqüentat per l'ex-cronista per fer els seus entrenaments (ell per estalviar temps ha posat la seva SantaCruz al Chevy per esperar-nos al principi de les Costes)... es força tècnic, i el ritme que hem portat ha exigit les més meves altes pulsacions ... també és veritat que una setmana sense fer res, bé, sense fer res no sino jalant com un homeless (amb tot el respecte) al que deixen entrar a un buffet lliure ha fet que estigui una mica més alt del que tocaria, tot i que no em queixo. Baron amb excés d'ous fregits, ex-cronista amb la barba del Papà Noel, Sherpa a la reraguàrdia vigilant-nos a tots i ben fet, ja que avui el peu a terra ha estat la nostra constant ... i dinho, Baron Dandy o Xapu2 (després veureu per què) amb el seu casc que espero no hagi d'estrenar mai ... tots 5 amb ritme hem anat pujant fins arribar al "mirador" sobre el Port Ginesta.

Un cop aquí, els dos monyons del grup han decidit baixar pel RatPenat (què qui? ex-cronista i sherpa ...jejeje) per fer un café ja que "portaven pressa" ... els altres 3 valents hem decidit pujar fins la "Bola" acompanyat d'un paio amb una Scott que tenia ganes de xerrera (això quan ens ha agafat). Ja el coneixem el RatPenat, el cabró puja i puja, però res que pugui amb nosaltres ... arribats a la Bola xerradeta, foto i vinga cap avall que fot baixada!!!


Comencem i la bici del Dinho fotia soroll i ell brama: "me he quedado sin freno trasero!" clock-clack!! ... collons ... "para para! vamos a mirar-lo ... llevo herramientas!" li comento jo ... i si, parem i havia perdut un dels cargols que fixen el fre de disc de darrera al xasís!!! joder.... i senyors, a new xapu is born ... el tio agafa i treu una tanca ràpida de tija i "ni corto ni perezoso" la casca al foradet del cargol mentre Toni anava dient "una brida, una brida" ... i ni brida ni òsties .... el cargol sembla que agafa, el tio ho dona per bo i comencem el nostre descens amb certa cura per l'asfalt mullat fins que Xapu2 (fins ara conegut com dinho) es casca una derrapada que dura tota la curva demostrant-nos que el seu fre del darrera frenava de collons! quin animal que està fotut!!!! al lloro amb la foto!!! El dia que te salgan pelos en la oreja te cambiamos la partida de nacimiento y te ponemos XAPU-DOS.

En fi, al arribar abaix els monyes encara estaven fotent el café, Toni i Xapu2 s'han quedat per despedir l'any i jo he fotut una bona apretada i tot just he arribat a temps per poder esmozar en família i poder fotre aquest post. 25 Kms que potser hauran servit per no perdre de tot el ritme, descobrir aquesta bonica pista i cremar una de les "N" barres de Suchard que m'he aspirat aquests dies.

Feliç Any Nou.

X.

3 comentarios:

Barón Rojo dijo...

Juraría que lo del cierre rápido del sillín, utilizado a modo de tornillo de sujección del freno trasero, estaba más que "preparado".

Es bromaaaa...Qué lección de bricolaje de supervivencia!!! La verdad es que como relata Xavi "a new xapu is born".

Miguel Angel dijo...

Osti tiu, tenim un nou gurú mecànic a Castefa, jeje.

Per cert, quina mariconada has posat d'efecte de neu al blog?Jeje

Xavi "Kanyilles" dijo...

Si si Baron, estaba todo preparado para vacilarnos ! :-D vaya crack, vamos, vaya cracks!

MA: porta-li la bici que ell segur que troba arreglo! jejeje ... lo de la neu per donar-li un toc nadalenc ... vaya pepinako t'ha portat Papà Noel eh??