viernes, 13 de marzo de 2009

En Joan coneix Sant Climent

A l'escola, entregant les nenes l'amic David "Mossén" m'ha recordat que avui era divendres, fet que ha estat contestat per un "ahora me voy pa'rriba" ... David! no perdono! per poc que pugui em calço les meves Scott i marxo cap dalt sobre la meva bike!

Aquest cop però era especial ja que en Joan m'havia anunciat que avui si, avui m'acompanyaria per conèixer una mica la ruta que ens porta fins Sant Climent ... bufava el vent, però per l'interior ja era inclús per anar amb samarreta ... el clima? un 10.

En Joan m'ha recollit a casa on ja hem enfilat cap el Purgatori per anar pujant tot xino xano ... (més avall us enxufo un video curiós) comentar que només hem trobat un biker amb una Scott doble que m'ha parlat que el darrer cop que havia estat a la Clota va ser el dia de les nevades i que el termómetre li marcava 0º (ja són collons ja ... tot i que les fotos dels Vaselina també tenen collons).

Les nostres cobertes han passat doncs per la Clota, Trialera de la Rectoria (Pisteta cap a Torrelles), Tobogans Vermells cap el Puig d'Endí, Pista cap a Sant Climent i un cop allà, després d'un plàtan i unes galetetes i veint que encara restaven forces hem intentat fer una visita a Sant Ramon per la cara del darrera però ... una punxada i una ARRENCADA de la vàlvula degut a la p*ta manxa del Lidl han fustrat el nostre intent per un tema de temps ... així doncs, Joan, queda pendent!!


Reculada (que ja ha estat bé per saber per on s'entra realment a la via per anar a Sant Ramon) i entrada pel poligon per anar a buscar Can Bori i un cop més baixar Can Feral cap a Gavà, Hípica i Poligon Ral ... més de 38Kms i unes 1800Kcal han quedat pel camí.

Joan, malgrat el "grill" que portes a la roda davantera espero que hagis disfrutat!

Com anècdota us penjo un video que he gravat per provar una nova posició de la càmara, només vàlida si no hi ha massa "traqueteo" ja que s'aguanta per un velcro de 2 cms ... ja veus ... cuidado que el video cansa només de veure'l, si teniu sensacíó de mareig tanqueu el PC !!! Aquí el teniu:

X.

2 comentarios:

Vaselina dijo...

vaya video, me he tenido que tomar una tila para tranquilizarme...
broma, siempre es interesante ver los experimentos, aunque este intento mejor que se quede en un experimento. y otra vez el purge, eres muy fuerte xavi.
nos vemos el domingo

Xavi "Kanyilles" dijo...

Jajaja ... tu si que estás fuerte !!! lo del video, como bien dices una experiencia más, que tenía que compartir en especial contigo que eres el "Cam betaTester" del grupo ...jejeje. Aunque realmente transmite sensación de esfuerzo, por esto también es interesante, no?

Hata 2morrow

X.