domingo, 21 de diciembre de 2008

21/12/2008: VB Curta + Modis

Darrera sortida abans de Nadal seguida per 3 components del grup: David, Toni i Xavi. Joan baixa per guàrdia i Sergio per motius desconeguts. Que consti que avui s'ha retrassat l'hora de quedada a petició del Mossèn (i que consti també que el dia que jo vaig demanar de sortir més tard - el dia de canvi d'horari- se'm va denegar! KABRONS). Sortida inicialment freda climatològicament, tot i que s'entreveia que el tema canviaria ràpidament.

Direcció Purgatori pel Canal, Deixalleria etc ... entrada forta al Purgatier (pel meu perer) amb un ritme per mi un pelet elevat segons el pulsòmetre però suportable (també he constatat que el fet de canviar les pastilles de fre em fa, precisament, anar frenat ... potser és això el que he acusat).

Primera Z, "Z A Ras" i rampa fulmina-maricas, on el Mossèn després de fer servir el tòpic de "éste era mi objetivo" ha decidit donar mitja volta i tornar-se'n cap el seu altar ple de donuts a reçar les seves penitències ... Mossèn, el costellam encara dona pel sac oi? Parada aprofitada per treure'm roba ... començàvem a tenir "ritme" ...

Ja pujant trobada amb el colega del cole amb la seva GIANT, quin pepinet! i és clar, és una plometa de paio que no vegis com puja ...molt bé! arabé, penso que trigaré a fer una sortida amb ell, ja que anàvem cronometrant el q trigaven a pujar el purgatier i parlaven de 23' i burrades semblants!

Passant la Clota hem pres direcció VB curta, on el fang s'ha començat a presentar com a company de la resta de la ruta ... potser el fet de que vaig agafant confiança en la roda davantera i el fet de que hi vaig anar el darrer dia que vaig sortir sol m'ha fet sentir còmode, tant a l'hora de baixar com al moment de pujar rampetes ... relliscades de roda, algun bassal, plàtan/barra/pixadetes ha completat la resta del circuit sense cap incident, i això que avui no m'he tallat un pèl, en Toni en pot donar fé.

Ja a la carretera de la Sentiu hem entrat pel Bosquet i l'hem fet tot fins l'extrem baixant per una trialereta per costat de la carretera, per després tornar-la a recular i retornar cap el camí que ens portava al desaparegut ALUMIL. En Toni en aquest tram ha decidit tastar com estava el fang i s'ha arrossegat una mica sense cap afegit, només per tacar la roba ;-D

Us deixo les dades mixed polar/Gps (Toni si vols la ruta m'ho dius)

  • Assistents: Toni, Xavi
  • Assistents mariques: David (no et piquisssss .....jejeje)
  • Duració: 3h47'
  • En marxa: 3h13'
  • Calories: 1991 Kcal
  • Distància Polar: 39,8Kms - Distància GPS: 41,38kms
  • Velocitat mit: 12,3Kms/h
  • Velocitat màx: 64,9Kms/h
Nois, ens queda una sortida abans de cap d'any, la darrera del 2008!! Joan, espero que la lectura d'això et faig la guàrdia més lleu! ...

David i Sergio, en especial per vosaltres dos que no ens veurem (David, ho anavem a portar avui a can pinyi):


X.

3 comentarios:

David "Mossèn" dijo...

Ala! Vaya postal más bonita. Qué preciosas están las dos y qué quietas para la foto.

De la salida, solamente decir que mi intención era reestrenar la temporada de invierno ... que tenía un mono impresionante, pero no daba ni un duro por mi. La bajada ha sido un suplicio o sea que el costellamen aún está delicado.

A vosotros dos os he visto bien, com sempre!

Subiendo por la Z-ras, he flipado porque me ha reconocido un amigo de mi hermano y al pasar me ha saludado "hola David, venga vamos!!" Alucino, porque yo hoy llevaba hasta un pasamontañas, haciendo competencia a la Tortuga Ninja I.

El frio se ha podido soportar sin excesivos problemas salvo la punta de los dedos de los pies que se me han medio congelado ... La ducha de agua caliente me ha venido bien para devolverlos a la vida.


En fin, que tenemos que ir pensando que vienen las fiestas, que las tenemos encima ... y que hay que moderarse con la comida si no queremos que luego nos pase factura en el purgatorio.

Apa! Ens veiem!

Sergio dijo...

¡Ehí, Familia!
Como todos sabéis, últimamente tengo abandonadas las salidas de los domingos. Las temperaturas excesivamente bajas de este último mes unido con algún que otro compromiso, han sido los motivos por los que no he hecho acto de presencia. Yo me inicie en la práctica de la Montainbike hace ya varios años. Épocas en las que he salido más y otras en las que tenía totalmente olvidada mí Montainbike. A lo largo de estos años he llegado a la conclusión que con mucho frío no disfruto. Desde que salgo de casa no dejo de pensar en regresar de nuevo.
CONCLUSION: ¡Que con esta “rasca”, yo paso! Que como bien dice el título de una película ¡“Las bicicletas son para el verano” ¡.
Todo este rollo es lo de menos. El motivo de este comentario es felicitaros las navidades. Espero y deseo que disfrutéis de estos días en compañía de los vuestro .Que tengáis un buen final de año y un mejor inicio del 2009.
¡Pues lo dicho anteriormente! Habrá que estar muy atentos de los partes meteorológicos de nuestro gran amigo “Tomas Molina” y esperar que deje de hacer “Fredot, grissot, apagadot,…” Un abrazo un ¡Feliz Navidad!

Toni dijo...

No te preocupes Sergio. Lo entendemos. La gente, cuando se hace mayor, ya se sabe... en casa, la mantita, una taza de caldo i a dormir... Bueno, Feliz Navidad!