lunes, 15 de junio de 2009

14/06/2009 Con "rampas" y a lo loco ...


Lectors, podria haver començat aquest post de moltes maneres però potser el més significatiu és aquest; també hagués valgut quelcom com "1a SundayVaselinada Team", " ... i apareix Rumàriu !!", "Bici i bon rotllo", "El Baron s'estira", "Chrètien recuperant-se ..." etc, etc, etc ...

Un altre diumenge fantàstic que passarà al meu volàtil arxiu (si, ja l'edat em fot aquestes jugades) però que trigarà a esborrar-se per la qüantitat de moments especials del dia ... No ens excitem però i anem al detall:


Riders : Toni "Barón Rojo", Sergio "Alcatraz", David "Mossèn", Joaquín "Sherpa", Chrètien "Cronista", Dinio "Rumàriu", Xavi "Kanyilles".

Ruta (by Toni): Hípica ,Can Trías, Can Feral, Parque de Gavà, Les Planes, Cal Vidu , Begues, Montau, Purgatorio, Viveros,..Can Bou. KMS: 45 i escaig.


La primera part de la jornada la podreu llegir al bloc del cronista oficial, Chrètien, que s'explica d'allò més bé i no cal repetir informació ... Afegir doncs que un cop va desaparèixer en C., en Toni ens va portar per unes pujades inacabables que van fer que en David comencés a veure-li les orelles al llop i li tregués pols al Rosari per començar a pregar ... jejeje. Com sempre, Toni i Sergio van exibir el seu fantàstic estat de forma i van tirar del grup amb ànim ... molt bon ambient i sobretot "amenizado" pel BikeSamber Rumàriu, ballant sobre la seva bike en tot moment, creuant-la a dreta i esquerra, derrapant i cascant-se uns "caballitos" de metres i més metres ... podriem resumir-ho com potència desbocada ... val a dir que Rumàriu ens va deixar pasmats, doncs en cert moment de les darreres pujades es va veure "sorprés" per rampes musculars, però el que és tenir 25 anys: dos minuts més tard estava derrapant o fotent-se la "segadors" sense problema ... increible (per cert, diumenge que ve ja diu que vol repetir, que s'ha trobat molt bé entre tots nosaltres). El dia que es dosifiqui una mica més pujarà i baixarà mentre nosaltres encara no haurem ni sortit (i ho farà fotent la vertical sobre la bike, que és l'únic que li faltava per fer!). Mossén anar pregant puja per tot arreu i ahir el vaig veure amb molt bon humor, entregat i molt content, com aquest matí a escola, cridant entre mig dels demés pares: "RUMÀRIUUUU" ... quan el destapes li surten les bombolles! i el Sherpa, troç de pa i bon company, havent-se fotut la pallissa el dia anterior i "REFREXionant" i acompanyant a Rumàriu en els moments delicats. Un 10 (i ara no es per Romario) per a tots :-D

Val a dir que un cop arribats a la caseta i veient però que Rumàriu estava una mica tocat, i previ contacte telefònic de Toni amb Joaquín vam decidir donar mitja volta i tornar pel Purgatori ... no entenc com baixeu d'aquestes maneres ... sou tots impresionants, de veritat que només vaig poder que mastegar la pols que aixecàveu procurant no fotre'm "rectos" en més d'una ocasió ...
Ahir el nou fitxatge feia 25anys, però en Toni el dia abans n'havia fet 42, FELICITATS a tots 2 ... així que en Toni tal i com he comentat abans es va estirar i arribats al club de la petanca es va fer portar un parellet de gerres de birra acompanyades d'unes patakes i unes olivetes mentre comentàvem la jugada, fet que queda gravat com podreu veure al video de sota.

Pel que fa a la part personal, la part més dura per a mi va ser la eterna pujada semiasfaltada ... no s'acabava mai, però em vaig trobar millor que esperava. Ahir el Rp23 no va perdre pressió (BIEN!) però el kabró a tornat a agafar joc per la part que s'ajunta amb el quadre ... a veure si aquest vespre trobo un moment i m'ho miro ... jo acumulant kms sobre la meva xinxeta, a veure si l'acabo de fer meva. Continuo pensant que la Larsen trasera és un pelet estreta ... Dir que m'ho vaig passar molt bé tot i venir molt mal dormit com és habitual en mi davant d'una sortida en grup. Caxondeo i ritmes diferents però tots a una. Agraïr l'hora de sortida i comentar que per a mi la temperatura va ser molt bona, ja que el sol es va deixar veure acabant la ruta.

Diumenge que ve, REPETIM??
X.K.

6 comentarios:

Barón Rojo dijo...

Xavi, molt bona crònica. Amena i ben redactada.
Y... el domingo que viene más, más de lo mismo.

Un saludo a todos.

Sergio dijo...

Un Domingo más, suena el despertador, y eso quiere decir que en breves momentos me encontraré pedaleando dirección a el Canal Olimpic. Es aquí donde nos reunimos todos para decidir la ruta a seguir e iniciar la marcha.
A medida que me voy aproximando al lugar de encuentro, empiezo a hacerme la idea de que hoy vamos a ser más gente de lo habitual. ¡Efectivamente! Xavi nos tenía preparada una gran sorpresa. Organizó un encuentro para presentarnos al grupo con el que este último invierno ha ido saliendo en mountain bike.
Toni, Joaquín, Chrètien y Dinio.
Ya desde el primer momento hubo buena sintonía por parte de todos los componentes.
El primer tramo de la ruta lo hago junto a Chrètien. Resulta agradable la conversación, pero debido a unos compromisos y a que se está recuperando de una pequeña intervención, le resulta imposible acompañarnos toda la excursión y toma rumbo hacía su domicilio.
Toni toma las riendas del grupo y propone ascender al “Montau”. Se trata de una pequeña montaña con rampas muy exigentes desconocida por mi. Una vez coronamos la cima, pudimos disfrutar de las espectaculares vistas. Montserrat, el Montseny, L´Anoia, Begues, Barcelona, etc.
Comentar que Dinio debido a problemas físicos, tuvo que poner “pie en tierra”, por lo que le resulto imposible coronar.
El regreso a Castelldefels fue espectacular tanto por los descensos por trialeras como
por caminos de tierra .Así como por el recital que nos brindo Dinio con sus saltos, caballitos y alguna que otra derrapada. ¡Todo un espectáculo!
Ya en Castelldefels, y aprovechando que el día anterior había sido el cumpleaños de Toni,
decidimos celebrarlo tomando unas “birras. ¡Felicitats Toni!
Bueno “familia”, ánimo que ya queda menos para el próximo Domingo. Un abrazo desde mí celda “ALCATRAZ”

Xavi "Kanyilles" dijo...

BR: gracias, espero que lo pasaras bien y que este finde vuelvas a invitar, que el fondo es lo importante de la salida ...;-D

Sergio: seguro que disfrutastes tanto como yo o más, ya sólo por tu escrito se nota. Qué grande es el BTT! (la de veces que repetiremos esta frase!).

Sergio dijo...

PROPUESTA:
Como aquí de lo que se trata es de aportar y de proponer ideas y comentarios, aquí va mí propuesta:
La idea que acontinuación expondré, únicamente se trata de un "boceto" al que hay que darle forma entre todos. La idea es la siguiente:
Planificar la primera salida nocturna del "Sunday Team" por el Garraf.
Aquí van algunas ideas:
Concentración de todos los componentes sobre las 20:30 horas.
Finalización de la salida y vuelta a casa sobre las 00:00 horas.
La idea sería iniciar la ruta con los últimos claros del día y durante la etapa poder contemplar la puesta de sol y la llegada de la noche.
Habría que diseñar una ruta de no excesiva complicación para no tener excesisvos problemas a la hora de rodar con las linternas .(Como las de los mineros)
Esta ruta debería proporcionarnos vistas espectaculares del litoral iluminado por la noche.
Habría que planificar una parada en alguna masia o "bareto"de no más de 30 min. para poder cenar . Una buena butifarra con vino, café y "copaaasssss......".
Se trata de una nueva experiencia, una anécdota.
¡Pues aquí teneis la propuesta!
¡Abran juego! y haber si entre todos podemos dar forma a este nuevo reto.
¿Qué os parece el primer Sabado de Julio?

Xavi "Kanyilles" dijo...

Alktraz, como propuesta me parece muy buena pero antes tendríamos que hacer una salidita nocturna con Uxio, el Gallego Cabrón (mírate el link a su blog que sale en nuestro blog a la derecha (Bici, bici y bici) y que él nos "iluminara" en una de sus salidas ...

Evidentemente el ritmo mío sería menor, eso de no ver un pijo me acojona ...

X.

Eugenio Glez. Macia dijo...

Y digo yo......, ¿y por que no hacemos las dos cosas a la vez?, ¿por que no podeis hacer vuestro bautismo nocturno conmigo?.
La hora me parece bien, 20:30, si quereis ver el litoral iluminado, sin duda desde la desfeta y despues os llevare al bar de mis novias :-) a comernos un serranito, y en casa a las 00:00.
Lo dicho, sera un placer iniciaros en la nocturnidad, eso si, despues no quiero ser responsable de nada, ya os aviso que la nocturnidad es bastante "adictiva". (propongo un Miercoles)