miércoles, 5 de noviembre de 2008

Proposta Ruta 16/11/2008 - Jafranatura


Nois,

ja veieu que no descanso ... Sergio, estic o no fet un crack, eh crack? ... Bé, us envio una proposta pel diumenge 16 que podria estar molt bé: VII BICICLETADA JAFRA NATURA - PARC DEL GARRAF. La proposta la podeu trobar a www.jafranatura.com i si descarregueu aquest pdf trobareu tota la info al respecte ...

Pugem fins Olivella en carro i d'allà comencem la bicicletada, la llarga que son 37 kms aprox, què en penseu? Com apreto eh??? jajaja ... ens ho hauriem de pensar tots aviadet perque hi ha que inscriure's-hi abans del 13/11/2008 = 15€. 

Vinga Team! A RAS!!

5 comentarios:

Sergio dijo...

Como "profesionales" que somos, nos debemos "nuestros" sponsors y esto hace debamos hacer acto de presencia en todas las "grandes". Por eso creo que deberíamos de estar en la " Ronda Jafranatura".
Puede ser una gran ocasión para hacernos ver en el gran pelotón e intentar captar algún que otro "sponsor". Creo que todos los componentes del "Sunday team" lo agradeceriamos, ya que el "sponsor" que actualmente nos patrocina no se "estira" nada. ¡Ni "barritas" de cereales!. Es cierto que vivimos tiempos de crisis, pero ¡Joder!.
No se hable mas, y que esto quede entre nosotros. Debemos de hacer acto de presencia y si conseguimos algún "sponsor", ¡A tomar por culo la antiga casa Reus! (ja,ja,ja,ja...)
Un abrazo desde mí celda. ALCATRAZ

Xavi "Kanyilles" dijo...

Sergio, estic totalment d'acord ... desde la tassa del wc on estic ara mateix m'adjunto a la teva queixa! :-D PaKgarse (no ens queixem massa a veure si ens tanca el bloc l'esponsor! jejeje)

De tota manera, ja que hi fem acte de presència no ens costaria res fotre'ns a pedalar no?? així si ens veu algun altre sponsorizer igual s'anima ;-D

Toni: suposo que això és una motivació per a que tornis amb ganes, que aquesta part de dalt pot tenir rutes guapes i és una bona oacasió per fer el que sempre ens fot pal: carraco i cap dalt!

Vinga kbronet (sergio)! ... per cert, tu què en penses de l'horari a seguir aquest diumenge 9/11?

Per cert, que escrivint ràpid afegit a la dislexia tot sovint escric Sergiro enlloc de Sergio, i ja podria ser un bon àlias: Sir Giro!

Toni dijo...

Nois, que passa amb diumenge??? Ens apuntem o no?

Xavi "Kanyilles" dijo...

Toni!

Benvingut!!!!

Nois, ja he afegit al reportatge fotgràfic les fotos de Sergio rebudes aquest matí per email ... són al link de picasa a l'entrada original.

X.

Xavi "Kanyilles" dijo...

Collons que he apretat publicar i encara no havia acabat ... l'altre comentari aniria al post de la ruta BCN-Sitges però ja el deixo aquí

Toni, et passo per email la butlleta d'inscripció, ja que la idea era fer una transferència única en nom del SundayTeam ... tots estem confirmats (D,J,S,X), estava esperant a que tornèssis tu per a comentar-t'ho.

Ara t'envio el correu.

X.