sábado, 22 de noviembre de 2008

Propuestas Maillots

lo
Tal y como propone Xavi si queremos conseguir tener un uniforme para todo el equipo deberíamos empezar a pensar en el diseño.

Accediendo aquí tenemos nuestra configuración de maillots.

A mi me ha gustado el modelo 'Velo' que es el que se ve en esta foto pero quizás sería bueno que todos opináramos y diéramos nuestra propuesta.

Luego habrá que ver cómo conseguimos que alguien nos los haga.

1 comentario:

Xavi "Kanyilles" dijo...

Mossèn,

primerament felicitar-te per ser el segon cop que obres un post ... has vist que no passa res? ja els hi pots explicar ja ...:-D

I ja que "destapes" l'ampolla comentar-vos alguns punts que em guardava per animar l'equip (al q podriem canviar el nom per BLOGMISSING PEOPLE, ja saps que sempre deixo anar alguna de les meves eh?):

- Aquesta setmana vaig demanar pressupost i condicions als senyors d'Inverse, ja que em mereixen confiança (estan sempre en tots els events) i ademés tinc un maillot d'ells que em va regalar Joan que personalment m'agrada per tacte i demés. En quan tingui les respostes, si n'esteu interesats us les faria arribar per email.

- També tinc condicions d'una altra casa (curiós ja que si incorporem el seu Logo al disseny ens fan un descompte per publicitat) que si voleu us pasaria també per email.

- Juntament amb Joan estem mirant a veure si aconseguim algun sponsor REAL que recolzi la proposta, pel moment inexistent a l'espera de que comenceu a proposar logos per l'equip. Sponsors que portarem ja n'hi ha dos, que ens donen no diners, sino la classe i categoria al portar el seu nom. Un ja el sabeu tots ...

- Particularment m'agrada el negre com a base del maillot pq és elegant i senyor, estilitza i ademés resalta qualsevol logo que portem al damunt. El taronja tirant a teula seria un bon color per contrastar (i ademés lliga amb el bloc)

- Estic treballant en un logo del qual ja tinc una beta (versió preliminar) que us faria arribar particularment (com abans, si n'esteu interesats)... espero que no sigui el de sempre: proposem que en xavi ja farà ... KBRONS.

David, no crec q vinguis amb la bici de sustició, però estem en contacte, encara que sigui mitjançant les trucades que em fots quan estas als tots a 1€ ...jejeje