domingo, 9 de noviembre de 2008

Ruta 09/11/2008 - Bcn a Sitges


Quasi Equip,

sortida molt diferent pel que fa la nostra filosofia però també molt entretinguda! Després d'ambientar-nos al tren ja hem entrat al camp del Barça, d'on Sergio ha tirat un parell de fotos que ens han valgut una bulla ... deprés de les incripcions pertinents i fent temps petant la xerrada  hem tingut la sorpresa de trobar-nos amb la nova generació que ja puja (Joan Makinon acompanyat del seu fill Joan Makinen!),   la qual ha trobat i merescut més d'una foto ... han preferit sortit cap al final per estalviar els taps i aglomeracions. Des d'aquí la meva més sinzera felicitació!!

La resta del quasi equip hem sortit al davant i en tot moment hem anat gairebé enganxats als que obrien la cursa, el que ha fet que rodés molta estona en solitari, bé, acompanyat del meu prohibit i inseparable Ipod ... al arribar a Kastefa jo he hagut (com no!) de fer una paradeta a pixar, fet que no ha estat seguit per la resta de l'equip, però si per molts espontanis que m'han seguit en la jugada ... En Sergio ha tirat com sempre, acompanyat del seu crit "VAMOS VAMOS!" i en Mossèn al darrera ... particularment la part que més he disfrutat han estat les Costes, on avui he tirat bastant "el resto" i gairebé adelanto una moto dels Mossos que rodava massa lenta per a mi (jejejeje). Guapíssima la sensació de disposar de tota la carretera per a un ... només he patit en un parellet de curves on he trobat "sorreta", però res més ... no explico res més, espero la crònia apreciada d'en Sergio (i David?)

Us deixo el link a les fotos de la jornada (by D,S & X). També us poso les dades del meu Polar:

Assistents: David, Joan, Sergio, Xavi.
Assistent INVITAT: Joan Makinen, amb 5 anys!
Distància: 40,5Kms
Temps: (comptant des del Camp del Barça fins dincs del tren de tornada ...)
En moviment: 1h55'
Total: 2h06'
Velocitats:
Màx: 53Kms/h
Mitjana: 21Kms/h
Calories: 990Kcal

Dedicat a en Toni, gran ausent de la jornada d'avui. Tito, que sàpigues que hi ha hagut un minut de silenci on també t'hem recordat: t'hem trobat a faltar!!. No et preocupis que l'any que ve repetim.

Enllaços:
La Vanguardia (sembla en joan!!)
El Periódico

Ruta! Flipeu: desde Kastefa fins a Sants i tornada fins a Sitges ... molt bé per la pda!

2 comentarios:

Sergio dijo...

ARTÍCULO PUBLICADO EN EL MUNDO DEPORTIVO
Por la muerte de un ciclista horas antes, 2.500 ciclistas recorrieron los 41 kilómetros de Barcelona hasta el Garraf
Javier de Dalmases - 10/11/2008 03:00
La 14 edición de la Pedalada Barcelona-Sitges, celebrada ayer con el mismo calor multitudinario de siempre y un sol espléndido, tuvo más caracter reivindicativo que nunca. A las 4.30 de la madrugada del sábado había fallecido un ciclista de Sabadell, Jordi Sariola, de 33 años, propietario de una tienda de bicicletas en Sant Quirze del Vallés.

Salió a practicar su deporte favorito cuando fue arrollado por un vehículo cuyo conductor triplicaba la tasa de alcoholemia permitida. La campeona barcelonesa Marta Vilajosana (séptima en el pasado Mundial de fondo) puso un énfasis especial en la voz cuando leyó el manifiesto previo al minuto de silencio y a la salida. "Respetemos nosotros a los conductores, pero les pedimos a ellos que también nos respeten a nosotros", dijo.

Estos momentos de emoción dieron paso a la magnífica matinal que disfrutaron 2.500 ciclistas, quienes tuvieron a su disposición 41 kms. de carretera para ellos solos. A destacar el tramo de las Costas de Garraf, un auténtico placer para el pedaleo con el marco incomparable del Mediterráneo más azul a sus pies. Sólo sus 18 kms. libres de coches y camiones justifican la participación en la Barcelona-Sitges.

La fiesta anual del cicloturismo fue un éxito rotundo, pero se deberían suprimir los conos en mitad de la ruta, son demasiado peligrosos

Toni dijo...

Hostia quina enveja!!! Quin reportatge fotogràfic mes guapo!!!

Felicitats bikers!