domingo, 30 de noviembre de 2008

30/11/2008 - El Balneari


Nois,

parlàvem amb en Sergio sobre els balnearis, massatges i banys de fang ... l'anècdota del dia, a part d'unes fotos que ens hem tirat a l'estany del Palacete dels Monjos, ha estat que en Sergio ha comentat que ell no es gastava ni un cèntim en un balneari, que ell ho provava a casa ... però ja sabeu com és ... tot i que avui no anàvem amb pressa degut a l'ausència destacada d'en David, no ha pogut esperar a arribar a casa i s'hi ha fotut de cap ... només cal mirar a quina alçada té l'aigua ... eh company??? més fotos de la jornada a l'espera que Sergio es recuperi de les amputacions que sofrirà als dits dels peus i envii les seves... a part del bany improvisat del colega, el ritme ha estat suficient per anar xerrant, redescubrint els nous camins, tirar alguna foto i menjar alguna coseta i inclús fer una mica de cardio a la pista de Vallgrassa! ... ja baixant el ratPenat hem trobat en Joan que pujava intentant agafar ritme després de les seves múltiples lesions (costellamen + viracos) i ha/hem estat content/s de trobar-nos però hem marxat que el fred no ens permetia estar parats ...

Com sempre, fidel a mi mateix (ja que això aviat serà el Silence Team, tot i que ei! ja veieu que jo faig fitxatges aviat eh?) us deixo les dades del Polar:

Assistents: Sergio,Toni,Xavi

  • Distància: 45,40Kms
  • Temps:
  •   En moviment: 3h32'
  •   Total: 4h27'
  • Velocitats:
  •   Màx: 66 Kms/h
  •   Mitjana: 13,30Kms/h
  • Calories: 2101 Kcal

Apa, petons i recupereu-vos!

viernes, 28 de noviembre de 2008

Ideas para este Domingo


Companys! ¿Se os ocurre alguna otra idea para la salida de este Domingo?
Llevamos toda la semana con fotos de niños guapísimos, logos y maillots y al final hemos descuidado un poquito la planificación de la salida.

Vamos, vamos que aún queda un día. Por cierto, los monyes que voten en la encuesta.

Mossèn,
por imposición propia, la segunda ánima del equipo!

miércoles, 26 de noviembre de 2008

Logo by Mossèn


Per a mi, tal i comento als "coments" el definitiu ...



Nois,


us adjunto un dels logos que ha fet David ... a mi com a base no em sembla gens malament tot i que per tocar els collons dic que és una merda (que no ho penso) ... ¿? este Xaviiiii



Aprofito per dir-vos que hi ha una etiqueta nova que és "Logos/Maillot", i per dir-vos que els d'Inverse m'han contestat però em demanen un mínim de 15 unitats (jo crec que apretant arribariem, demanant maillot curt i llarg) i logos a estampar .. així doncs fins que no tinguem la totalitat i un disseny final no tindrem un pressupost ...


Ah Toni! el paio que vam veure que s'ostiava és un makinon de la jungla! ... per la tarda m'han comentat que es va fotre una bona pallisseta en bici de carretera ... ja et dic, una maquinota i crec que té la teva edat. Es conegut al gym que va com Conan! imagina't!

X.



Edito a les 00:05 just abans d'anar a dormir després de currar una micona amb el logo ... apa, espero iniciatives NO PROPIES ...


Faltaria retocar la bici per a que sembli més de BTT i no tant de carretera ...

lunes, 24 de noviembre de 2008

Desde pequeño, pasión por la bicicleta ...


Mossèn de pequeño ya rodaba con cara de velocidad por las calles/trialeras de los apartamentos donde veraneábamos con Alcatraz.

Por si le véis parecido, el de detrás de la foto es el hermano de Sergio.

(*) Fotografía gentileza de mi padre que escaneó la diapositiva correspondiente.

Logo SundayTeam: 1er esborrany

Nois,

tal i com us vaig mig anunciar aquí us deixo un esborrany del que podria ser un logo per l'equip/maillot. La idea és senzilla: identificar una imatge amb el nom/marca de l'equip, per tant el centre és una roda de mtb i la resta el sol, joc de paraules amb SUNDay Team ... si voleu els .cdr de Corel per manipular i jugar m'ho dieu ok? (ho dubto però l'oferta ja està feta ...) Apa, s'obre la setmana, comença el goteig de missatges! :-D, David carrega la Blackberry!!!!!
(podeu clickar el logo per veure'l gran ...)

Ah Toni, he estat parlat amb un company del barri i ja m'ha dit que el perilles d'ahir és un marginat i que ningú vol sortir amb ell ... amb perdó, per GILIPOLLES ... ja li val.

domingo, 23 de noviembre de 2008

Sortida 23-11-2008

El mini Sunday Team, Xavi i Toni, hem fet una bona sortideta. 4h:30' de barreja entre Cap del porc i Jafranatura, on hem descobert un avenc del que el Xavi, segurament, pujarà fotos. Molt guapo. També hem pogut riure amb ganes amb un "notario" que s'ha fotut una llet de collons davant nostre i amb un lerdo que ens feia tap amb un cotxe baixant per el rat penat.
Globalment ho hem passat molt be i hem tingut un dia molt bo. Ens sap greu que no hagueu pogut venir la resta. Ha estat força be.

Fins aviat.

Pujo la ruta gravada amb la superbateria del Xavi.
http://www.4shared.com/file/72829979/1e77112e/2008-11-23-CGP-CapetPorcIMillores.html

23/11/2008 - La Cova/Avenc

Nois,

com sempre, la meva crònica puntual. Avui ha estat un dia on hem fet una ruta en gran part coneguda (base: CapDelPorc) tal i com teniem previst ... ruta complerta no apte per marietes (d'aquí les baixes que hi ha hagut al SundayTeam ... ja se sap, quan el fred apreta la cuca s'arronssa!). Queda exclòs en Joan degut a la seva recuperació, ja que encara no està al 100% i ha d'anar agafant ritme poc a poc per pistes que no li castiguin el costellamen, dono fé que divendres no anava còmode. ÀNIM JOAN!
 Explicar-vos que el ritme ha estat més baix de l'habitual degut a la xerrada continuada i a que hem aprofitat per consultar força el GPS i poder descubrir algun trocet prou bonic que la resta de l'equip tindrà sort de trobar "fet" en alguna propera sortida. Com a nota d'aquesta sortida remarcar que em trobat una cova (foto que acompanya el post) molt curiosa de veure ... també remarcar la castanya que s'ha fotut un xulo davant nostre ... (en Toni es trencava el pit el tio ...) i la tanca electrificada que hem hagut de "sortejar" (veure fotos). En fi, un diumenge agradable ja que hem trobat bona temperatura i no hi ha hagut cap contratemps ... no cal dir que us hem trobat a faltar.
AH! com a noticia bomba: el Toni HA ESTRENAT tot el cassette del pinyonamen! JA ERA HORA! :-D 

Com sempre, us deixo les dades del polar:

  • Assistents: Toni,Xavi.
  • Distància: 44,60Kms
  • Temps:
  • En moviment: 3h33'
  • Total: 4h23'
  • Velocitats:
  • Màx: 63,60Kms/h
  • Mitjana: 12,50Kms/h
  • Calories: 1928Kcal
En quan us porteu bé us pujo la beta del logo ok?


sábado, 22 de noviembre de 2008

Propuestas Maillots

lo
Tal y como propone Xavi si queremos conseguir tener un uniforme para todo el equipo deberíamos empezar a pensar en el diseño.

Accediendo aquí tenemos nuestra configuración de maillots.

A mi me ha gustado el modelo 'Velo' que es el que se ve en esta foto pero quizás sería bueno que todos opináramos y diéramos nuestra propuesta.

Luego habrá que ver cómo conseguimos que alguien nos los haga.

domingo, 16 de noviembre de 2008

16/11/2008 - Jafranatura, una festa més!

Equip!!

La festa s'ha tornat a repetir un diumenge més! som la bomba! avui hem donat una volta més al cargol i hem carregat les bicis; algo que em semblava molt pesat de fer avui no ho ha estat, i en companyia vostra encara menys. D'entrada la pujada per les Costes no hi ha hagut problema i fiant-nos del TomTom hem arribat a lloc. "Pitrals" posats i sortida ...
Sergio fidel al seu estil i al seu nom ha sortit com un llamp acompanyat de Mossèn David ... res a fer ... Toni i jo mateix hem fet una arrencada més suau comptant els bidons que anava perdent la gent degut al pedregalam (Joan, menys mal que no has vingut, haguessis patit amb les costelles! Com a mínim tens una xamarra maca!).
A mi em perdonareu però necesito una mica més d'escalfament! :-D Particularment he trobat la pedalada molt maca, perillosa per fer-la en cursa i amb molta pedra, però degut al Ipod a partir del km 25,50, veient que ja no quedava massa i que la meva cama esquerra em respectava, i aprofitant la rampa de pujada inacabable he decidit acabar amb el petit sac de forces que em quedàven i guardava davant una ruta desconeguda. He pogut veuren en Sergio i he procurat anar darrera d'ell, bona roda (és com un trencagels!).

M'ha fet patir en Toni, quan tornant del seu EXTENDED PLAY ha comentat que en Mossèn estava enrampat, però el Senyor acompanya el Mossèn i l'ha portat fins l'entrega de trofeus ... la samarreta ... o la butifarra? EH DAVID?
I ja que parlem de botifarra, bona! massa pa per a mí. En Toni aprofitant per fer de rel·lacions púbiques (cony, m'he deixat una "l" o no? jejeje) ... ja prenent-la , la butifarra, hagués sigut la pera que ens hagués tocat algun premi, eh equip?
Ruta gravada per la pda ... podreu veure les giragonces al lloc d'arribada, on no vaig recordar d'aturar la gravació :-D
Les fotos de la jornada ja siguin del phone, ja de la cam (ja us val, sempre ho deixeu tot per a mi ... ), la ruta al wikiloc ... ah, i com sempre també teniu les dades del Polar:
  • Assistents: David, Sergio,Toni,Xavi.
  • Distància: 36,30Kms
  • Temps:
  • En moviment: 2h53'
  • Total: 3h11'
  • Velocitats:
  • Màx: 41,30Kms/h
  • Mitjana: 12,50Kms/h
  • Calories: 1947Kcal
He de dir que malgrat la poca senyalització ho he passat prou bé... aquest cop, una vegada més, espero les vostres cròniques ansiosament :-D

viernes, 14 de noviembre de 2008

Riera dels Canyars

Readers, que no Riders,

porto arrossegant molèsties a la cama esquerra des diumenge (suposo que em deuria passar a les Costes ¿?), total que avui he sortit a rodar una mica en pla (a llanear que en diuen) i fotent el burro m'he fotut per aquí ... i n'he sortit PLE DE MERDA! però quan dic MERDA és MERDA ... no veieu com ha flipat el gos quan he arribat ... total, dutxa a 90º i regada a fons de la bici ... apa, ja podeu riure.


Temps empleat en fer aquesta entrada upload de foto inclós: 3 minuts

jueves, 13 de noviembre de 2008

Pedalada Jafranatura (2a part)

Benvolgut i enyorat equip,



remenant pels foros he trobat la ruta que un membre dels Oxigen (recordeu?) ha fet fa molt pocs dies i ha gravat ... segons alguns writers la ruta que surt al pdf no està ben indicada ... així us la deixo pel vostre anàlisi! (què farieu sense mi que li dono vida al bloc ...kgoncollons, MAMONS!).

Altrament també comentar que avui he confirmat telefònicament la incripció del SundayTeam al complert en la que serà la nostra primera pedalada oficial com SundayTeam (així ens tenien!) i en la que ens donaran un dorçal quan arribem (em penso que els aniré penjant al garatge ;-D).

Punts interesants a saber:
- porteu imprés el darrer email que us he fet arribar on surt la transfer del Toni i les vostres dades
- segons la noia, al arribar ens faran entrega del dorçal i la samarreta, separant en grup els ja inscrits dels no inscrits (igual ja ens deixen sortir als inscrits) ¿?
- quan arribem (pel que he llegit la ruta la podem fer tranquilament en 3 horetes) tindrem la botifarrada a punt :-D
- al fil del que comentava Sergio en seu correu d'avui ... hauriem d'estar allà cap a les 8:30h per anar bé, a quina hora sortim, a la de sempre?
- Transport: jo ofereixo la meva furgo que crec que és capaç de portar 3 bicis sense haver de desmuntar res i 2 persones bé (cap una 3ª putejada per cadiretes que passo de desmuntar)
- Els que vam anar a Sitges, treure pressió dels pneumàtics!!! que venim d'asfalt i anem a la pedra!!! :-)
- Càmares d'afotos són benvingudes, o no us agraden després els resums, eh kbrits?
- Recordar també que tots debem 15€ al prestamista del grup, que ja ha comentat que si no triguem més d'un any a tornar-li ens estarà agraït i no ens cobrarà interesos :-D

Dades afegides: (Aquestes dades són extretes del foro de MTB)
- Descarregar el track format .GPX (GoogleEarth/CompeGPS)
- Descarregar el .KML amb el punt de trobada (GoogleEart)

Ja començo a estar nerviós!

Xavi, l'espurna del Team.


Cita del Mossèn: uns moments propis dedicats al bloc, moltes hores de satisfacció pels propers

domingo, 9 de noviembre de 2008

Ruta 09/11/2008 - Bcn a Sitges


Quasi Equip,

sortida molt diferent pel que fa la nostra filosofia però també molt entretinguda! Després d'ambientar-nos al tren ja hem entrat al camp del Barça, d'on Sergio ha tirat un parell de fotos que ens han valgut una bulla ... deprés de les incripcions pertinents i fent temps petant la xerrada  hem tingut la sorpresa de trobar-nos amb la nova generació que ja puja (Joan Makinon acompanyat del seu fill Joan Makinen!),   la qual ha trobat i merescut més d'una foto ... han preferit sortit cap al final per estalviar els taps i aglomeracions. Des d'aquí la meva més sinzera felicitació!!

La resta del quasi equip hem sortit al davant i en tot moment hem anat gairebé enganxats als que obrien la cursa, el que ha fet que rodés molta estona en solitari, bé, acompanyat del meu prohibit i inseparable Ipod ... al arribar a Kastefa jo he hagut (com no!) de fer una paradeta a pixar, fet que no ha estat seguit per la resta de l'equip, però si per molts espontanis que m'han seguit en la jugada ... En Sergio ha tirat com sempre, acompanyat del seu crit "VAMOS VAMOS!" i en Mossèn al darrera ... particularment la part que més he disfrutat han estat les Costes, on avui he tirat bastant "el resto" i gairebé adelanto una moto dels Mossos que rodava massa lenta per a mi (jejejeje). Guapíssima la sensació de disposar de tota la carretera per a un ... només he patit en un parellet de curves on he trobat "sorreta", però res més ... no explico res més, espero la crònia apreciada d'en Sergio (i David?)

Us deixo el link a les fotos de la jornada (by D,S & X). També us poso les dades del meu Polar:

Assistents: David, Joan, Sergio, Xavi.
Assistent INVITAT: Joan Makinen, amb 5 anys!
Distància: 40,5Kms
Temps: (comptant des del Camp del Barça fins dincs del tren de tornada ...)
En moviment: 1h55'
Total: 2h06'
Velocitats:
Màx: 53Kms/h
Mitjana: 21Kms/h
Calories: 990Kcal

Dedicat a en Toni, gran ausent de la jornada d'avui. Tito, que sàpigues que hi ha hagut un minut de silenci on també t'hem recordat: t'hem trobat a faltar!!. No et preocupis que l'any que ve repetim.

Enllaços:
La Vanguardia (sembla en joan!!)
El Periódico

Ruta! Flipeu: desde Kastefa fins a Sants i tornada fins a Sitges ... molt bé per la pda!

sábado, 8 de noviembre de 2008

Spinning vs. MTB

Xatos,

estic aquí acabant de passar la tarda i entre client i client he estat llegint això, així que com q sé que més d'1 component de l'equip practica les dues disciplines doncs li foteu un copet d'ull i així passeu l'estona.

APA, fins demà! Ah! ja li he enviat un SMS al Toni per lo del funeral del Cesc, ell demana una horació de Mossèn David demà a la sortideta ... :-D

miércoles, 5 de noviembre de 2008

Proposta Ruta 16/11/2008 - Jafranatura


Nois,

ja veieu que no descanso ... Sergio, estic o no fet un crack, eh crack? ... Bé, us envio una proposta pel diumenge 16 que podria estar molt bé: VII BICICLETADA JAFRA NATURA - PARC DEL GARRAF. La proposta la podeu trobar a www.jafranatura.com i si descarregueu aquest pdf trobareu tota la info al respecte ...

Pugem fins Olivella en carro i d'allà comencem la bicicletada, la llarga que son 37 kms aprox, què en penseu? Com apreto eh??? jajaja ... ens ho hauriem de pensar tots aviadet perque hi ha que inscriure's-hi abans del 13/11/2008 = 15€. 

Vinga Team! A RAS!!

lunes, 3 de noviembre de 2008

Ruta 9/11/2008 - Opció 2


Nois!, 

remenant remenant he vist aquesta noticia i he recordat que en Joan em va comentar que estava super bé, perque tanquen inclús la carretera! podria ser una bona opció carregar-nos les bicis a la furgo o inclús al tren i fer la tornada amb la ruta ... ¿què en penseu? I si el temps se'ns tira al damunt ja ens quedem a kastefa ...

Joan, ara que ja pots escriure perque no t'estrenes explicant-nos què tal és aquesta pedelada?? Us enganxo un video que he trobat per a que veieu l'ambient ...



Vinga, ja parlem.

domingo, 2 de noviembre de 2008

2/11/2008 - H2O Cap del Porc

Arribada a casa ... xorrejant!
Companys,

amb la satisfació d'haver pogut sortir i els calçotets ben molls malgrat el doble pantaka, els estris de la motxilla xops malgrat el xubasquero, comentar-vos que us hem trobat molt a faltar, doncs veient-vos l'altre dia atravessant bassals avui (que no ha fet fred) haguèssiu disfrutat un munt. Les sensacions experimentades han estat boníssimes (fang pujant, aigua a la cara, bassals i fins i tot una mica de gransissadet ja arribant a casa!)  i evidentment no hem volgut agafar cap tram de pedregalot per no jugar-nos el tipus. Espero que l'esquaix us hagi anat de fàbula. Jo com sempre i per ser fidel a lo meu us deixo les dades del meu Polar:


  • Assistents: Toni,Xavi.
  • Distància: 37,20Kms
  • Temps:
  • En moviment: 2h48'
  • Total: 3h01'
  • Velocitats:
  • Màx: 55,90Kms/h
  • Mitjana: 13,20,2Kms/h
  • Calories: 1617Kcal
X.

sábado, 1 de noviembre de 2008

¿Abrimos el abanico?

Necesitaría soporte técnico para evaluar la dificultad de esta ruta que se intuye completa.

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
Prerrequisitos:
1. Tener la ruta SuperCapDelPorc.
2. Tener la ruta corbera-sitges-corbera (ver wikiloc desde Corbera).
3. Tener la ruta Sant Sadurni - Sitges (ver wikiloc desde Sant Sadurní).

Descripción de la posible ruta:
Salida desde Castelldefels hacia la Clota usando la ruta 1 con llegada a Begues, seguimos hacia Vallirana para acabar en Corbera usando la ruta 2.

Desde Corbera, se viaja hacia Olesa continuando con la ruta 2, hasta enlazar con un pequeño tramo de ruta 3, hasta ruta 1 para terminar con la entrada a Castelldefels desde Rat Penat.

Yo las tengo superpuestas en el Google Earth y de hecho, estamos 'abriendo' el abanico de la ruta 1.

Y por otro lado, tenemos ya Sant Sadurní ahí a tiro.

El siguiente paso sería ver cómo llegar desde Corbera a Sant Sadurní para poder bajar rectos hacia Sitges por la ruta 3, y encontrarnos con el retorno a Castelldefels de la ruta 1.

Oh cielos, no sé si me he explicado pero si os ponéis las tres rutas en el GEarth veréis rápido lo que digo.

Besos!