viernes, 3 de abril de 2009

02-04-2009 - Divendres: Pedalada

Alguns de vosaltres ja ho sabreu i potser Eugenio ho sabrà ara, que intento estar "ABONAO" a la sortida de divendres ... si, si no hi ha cap contratemps la meva ADORABLE dona em deixa que m'escapi els divendres pel matí i mati així el "bitxo" que durant la setmana va dient "BICI, BICI, BICI, BICI!!!" .... (és un bitxo molt kbron!) :-D

Així doncs avui és divendres i a diferència d'altres divendres on normalment surto sol (la gent normal o està aturada o treballa ... si, soc un marciano) avui, i després de comentar varis cops que podriem fer una sortideta en comú m'han acompanyat dos companys bombers de professió que han demostrat estar molt forts i s'han guanyat els corresponets àlies: Foro "el Toro" i Javi "cortabarros" (avui per les pluges caigudes i fangs "tallats" ...)

Són les 10h, punt de trobada: Porta del Castell de Castelldefels ... arribo puntual però soc el darrer. Així que enfilem cap el purgatori on pujant els companys ja m'han ensenyat que allò no seria una passejada ni molt menys ... tirant amb ritme hem arribat a la Clota on hem tirat la foto que obre aquest post ... i amb intenció de fer la VB Curta els hi he ensenyat la trialera de la Rectoria per després tirar-nos pels tobogans vermells i repetir la pista del divendres passat excepte que al arribar a un punt, en Javi que tenia pressa (ja portàvem gairebé 20Kms) ha decidit tirar per una altra branca acompanyat per nosaltres per finalment ell tirar cap a Can Feral i quedar-se a Gavà ... nosaltres hem continuat per finalment anar gairebé a petar a la carretera de Begues i recuperar la ruta prevista, avui entretinguda i enganxosa per les plujes caigudes ... però divertida.

Al arribar a la Reixa Verda en Toro ja tenia pressa, però com que ho havia fet mai aquell tram fins les BBQ (per cert, les han tret i han posat taules) ha decidit acompanyar-me i l'ha disfrutat i crec que molt ... baixa molt bé amb la seva doble specialized ... està fotut un bou! finalment baixada per la deixalleria per tornar arribar al Castell on he tirat el parellet de fotos de rigor.

Ja a l'aparcament en Toro ha tret la roda del davant i ha carregat la seva màquina al carro .... ens hem despedit contents de que el temps hagi respectat justament l'estona que hem estat en bici i jo he tirat cap el poble a saludar a la dona i a continuar el matí ... com a comentaris addicionals esmentar:

  • M'he tornat a quedar en mànigues!!
  • 3'15 hores aturades incloses
  • 1878 Kcal
  • 36,20Kms
  • 1 plàtan + 1 l. de suc
Com sempre, esperant la propera!!!


X.K.

No hay comentarios: