domingo, 5 de abril de 2009

05-04-2009 - 1ª Sortida Vaselina-Biciversa


Divendres mentre sortia vaig rebre un sms de l'amic Joan dels Biciversa convidant-me a sortir amb ells avui ... la casualitat i coincidència de les festes ha fet que Vaselina hagi quedat en "quadro" ... malgrat això he pensat podriem aprofitar per acceptar la invitació i conèixer aquest nou grup ... La part negativa ha estat doncs això, que dels Vaselina només hem pogut anar una petita representació (a la foto estem flanquejant els Biciversa) ... hi ha més dies que llonganisses i segur que trobarem un altre dia per juntar-nos tots!

Anem al gra! 7:45h i trobo en Dioni al club dels Vaselina ... em comunica que la resta dels integrants no vindran i que anem tirant cap el punt de trobada dels Biciversa ... arribem puntuals i tot seguit es presenta en Joan, molt simpàtic i acollidor (així m'ho havia semblat l'únic cop que haviem parlat!). Tot seguit s'han presentat José & Toni i finalment Victor, que s'ha fet esperar amb la seva flamant Lapierre :-D. He de dir que tots, com en Joan, molt acollidors.

Fetes les presentacions i petada la xerrada sobre si els components de la teva bici són millors o pitjors o pesen més o menys ;-D posem fil a l'agulla i després d'un inici nou per a mí ens trobem a la porta del Purgatori ... paradeta per treure'ns roba i cap a dalt! ... pujada sense problemes, més portable que no pas divendres on semblava que al terra hi hagués cola de contacte ... un cop a dalt m'he trobat al pare del Leny amb la seva Giant ... quin crack està fotut! ... la resta del grup també ha pujat sense cap problema ...un cop fet el repós i parlat sobre l' àcid làctic hem fet la foto recordatória amb la que he obert el post.



Després d'un estira i arronça amb en Joan, en José i Toni decideixen tornar, doncs l'horari no juga massa al seu favor ... en aquest punt us sabria dir que de la Clota hem tirat recte per perdre'm ... si, l'únic que sabia és que (en contra de lo anunciat: la ruta dels avencs) anàvem a la caça dels Repetidors ... en Joan i en Victor han començat a tirar de valent i els vaselinos al darrera per unes pistes molt maques però també dures ... val a dir que el nivell del grup no ha estat baix precisament... finalment ens hem plantat als Repetidors on hem fet una pausa prèvia abans de baixar força ràpid (collons que finets baixeu els de les dobles, eh mamons??) per una pista semi-asfaltada ... Edito: Dioni apunta "Hemos subido a los repetidores por el lado de la trialera que viene de Olesa y hemos bajado por el asfalto hasta can ribot."


Després de la baixada Joan, Victor i Dioni han discutit sobre si pujar al Montau? (ho escric bé?) o si anar a no sé on ... si, ja veieu que els noms no és lo meu; Dioni, a falta de tus datos posteo y luego si quieres edito ... en fi, el tema és que el rellotge començava a apretar i avui la filla gran fa 7 anys i tampoc podia fer tard ... així que hem decidit retornar cap a la Clota i baixar pel Purgatori a petició d'en Joan, que per cert, baixant tota l'estona li veia el cul i el treu més que suficient ... Victor, no l'apretis més que si el treu una mica més li petaran!!! :-D

Arribant al poble s'ha suggerit fer un café però el temps apretava ... gràcies, queda pendent!! ... conclusió, la de sempre: qué gran és el BTT ... fas esport, fas bici, fas natura i sobretot, fas amics.

Curiositats i anècdotes:
-Duració 3h20'
-1637 Kcal
-36 Kms
-En Victor puja com un cohet, baixa com un tro i ... cau com una pedra! ha d'afluixar els pedals que els porta un pelet durs ... QUE KABROOOOON!!! :-d

Per a més dades us deixo la ruta que avui el meu fidel i ostiat mòbil ha gravat sense problema ... la podeu trobar al wikiloc.


Nois, fins la propera i que no passi massa temps ... un plaer.


X.

2 comentarios:

Barón Rojo dijo...

Os escribo sumido en la envidia sana y la admiración. Subir a los repetidores desde la Hípica no es moco de pavo.

Felicitats

Xavi "Kanyilles" dijo...

Barón, faltabas tú abriendo paso ... "sigue la bala roja" ... :-D

Q tal las vacations?