domingo, 19 de abril de 2009

19/04/2009 Cita periòdica: Els Sants


Formar part d'un gran grup té algun inconvenient (hora de sortida molt aviat per votació popular, doncs l'arrencada era a les 7:00am) però té molts més ventatges, com és una gran organització, que s'ha encarregat de muntar un servei d'avituallament a Sant Antoni i ja de pas una graellada/misa/sardanada ... jejeje ... conyes a part, ja sabem que hem de pujar-hi el 3er diumenge de cada abril, que trovarem el que hem trovat (mireu-vos els videos més abaix), per tant Cita Periòdica als nostres calendaris.

Avui? Ruta del sants ... com sempre que ve el cronista oficial (wellcome back Chretien) deixo tota l'explicació al seu càrrec i jo em limitaré a fer 4 comentaris i penjar un parellet de videos, en concret fixeu-vos el segon video on el servei d'avituallament ens ha donat acuarius de color granate ... encara no m'ho explico ... :-)

Sortida puntual, i avui el quintet de la glòria hem estat: Chretien, Toni, Dioni, Joaquin & Xavi. Jo esperava com a possible convidat a Sergio "Alcatraz" però no he tingut noticia d'ell a darrera hora ... suposo que haurà sortit amb Mossén i potser Popeye.

Molt resumidet us diré que el 1er en caure ha estat Sant Ramon, a continuació ha estat Sant, Boi, Santa Bàrbara, Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent, Gavà, Vivers, Canyars ...

Ambient festiu, per al meu gust una mica fresquet tot i que en Toni, avui "Baron Mostaza" anava de curt tot just de inici ... jo li canviaria l'àlies a Baron Calores ... ;-D ... mai té fred, la Nocilla funciona! Bon rotllo i he vist a tots molt en forma ... el grup és bastant homogeni i això fa que el ritme sigui bo, tot i que alguns van sobrats i lastren la bici amb alguna branca jejeje. A remarcar la pujada final a Sant Antoni ... molt forta i sense fi!

El puto GPS avui s'ha pres festa, així que li demanaré a Baron Mostaza el seu track per si algú el vol ... 40Kms de pura canya, 1500Kcal, 2 plàtans, 1 barreta, 2 cafés i ... dos traguets de vi ... si si, de vi ... ja ho veureu.... Ruta molt guapa .... Vinga, passo als videos:

1- "Baron Mostaza a l'ataqueeeee, Dioni, Chretien & Joaquín"

2- "Toni & Dioni prenent l'acuarius granate d'un bidó amb forma de porró ¿?"

Esperant la propera!

X.

4 comentarios:

Barón Rojo dijo...

Nada que decir,... nada que objetar,..(todo ha quedado registrado).
La que nos habían preparado los del "aplec" IMPRESIONANTE!!!!

Esto del MTB es mu' grande.

Vaselina dijo...

muy buenos los videos. ya ves que quien madruga dios ayuda...
gracias por este post

Eugenio Glez. Macia dijo...

Ya os vale, y despues decis de mi, recien llegado de 2.5 semanas sin bici y le meteis tal palizon al cronista. No teneis piedad.
G.C.

Xavi "Kanyilles" dijo...

Baron: espero que no te haya puesto en ningún comprimiso! :-D

Chretien: si, tienes razón pero es que a las 6:15h no me llega la sangre a la cabeza y sufro hasta hipoxia ... :-D ... pero vale la pena!!

Eugenio: el cronista está en forma ... la estática lo ha ayudado pero si, son unos desalmados!!!