domingo, 15 de febrero de 2009

Em sento "Vaselino"


30 Kms després, mig entrepà de truita i un cafe amb llet (amb olives!) només puc donar les gràcies a aquest fantàstic grup (jo gairebé ho definiria com a família) per haver-me rebut des del primer moment amb els braços oberts.

Després d'una nit una mica intranquila (no hi puc fer més! el dia abans d'una sortida sempre estic una mica neguitós) i un mal dormir, he marxat cap el banc del club on des del primer moment he rebut la cordial salutació del més matiner: Jordi, per posteriorment afegir-se en Chrètien, Dioni i el nostre fantàstic Sherpa: tots molt simpàtics, afables i oberts.

La sortida no sé ben bé per on ha anat, però puc dir que hem passat per Gavà, Cementiri de Sant Climent?, Sant Climent etc etc ... millor llegir la crònica de l'amic Chrètien per saber ben bé com ha anat ... arbres i més arbres trencats, una mica d'asfalt i de tant en tant el crit de Chretien picant-se amb la resta dels components! jejeje ....

Jo només vull deixar constància de que en tot moment m'he sentit acollit i tot i ser el més feble del grup sempre he notat que tenia un ull a sobre vigilant-me per si em quedava endarrera, cosa molt d'agraïr ... l'ambient en germanor ha estat fantàstic i les ganes d'ajudar (el parellet de cracks que s'havien quedat sense cadena) i de xerrar és el millor de tot ...



En Dioni, no ha pogut quedar-se a l'entrepà per tenir la família malaltona, des d'aquí desitjar una ràpida recuperació!!

Nois, avui m'heu fet sentir vaselino, així doncs amb el vostre permís REPETIRÉ !!!

Una abraçada per a tots

X.

3 comentarios:

Vaselina dijo...

gracias por tus palabras. desde luego el honor ha sido nuestro.
hasta la semana que viene

FOLDING dijo...

Hola Xavi:

Veo que tu tambien le das con solvencia a esto de los Blogs. A tenor de los Blogs que se estan cociendo en Castefa, me voy a creer que la cuna del BTT esta en vuestra ciudad.

En fin, encantado de haber compartido contigo quilimetros de caminos,...esto solo es el principio!

Xavi "Kanyilles" dijo...

Claro que si Jose, el BTT lo ideamos aquí en Kastefa ya en tiempo de los piratas cuando los vigilábamos desde el Castillo ...jejeje ...

Igualmente haber compartido un buen rato contigo, espero que te hayas reconocido en el video!! al final algo ha salido eh? ... venga, a ver si te recuperas y como mínimo el BTT aun te queda ... ya contarás que tal con el spinning, gamberro!!

Un saludote