sábado, 21 de febrero de 2009

Laia a TV3: Desfilada a "El Club"


Un cop més aprofito aquest bloc per expresar-me ... i en aquest cas no parlaré de BTT, sino que ho faré com a pare orgullós de les seves filles i en aquest cas concret de la gran, la Laia, que ahir es va "estrenar" desfilant a la pasarel·la de moda infantil del programa de l'Albert Om: El Club. 

Tot va anar com una seda, La Sonia de "manager" controlant, i en Gilbert dirigint però molt simpàtic i la Laia contentíssima! Alguns de vosaltres ja ho vau veure en directe (gràcies dels missatges, aviat ens treurem el pitet babejat!!! jejeje), però pels que no vau poder veure ja us  prepararé un tall i el penjaré per algun cantó per a que el podeu veure ok?

Apa, un pare joiós :-D

X.

2 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Ei!!!! Teniu una filla mediàtica, jeje. Doneu-li la meva enhorabona i si no se'n recorda de mi digueu-li que sóc el "boig" que va passar corrent per davant d'ella com si arribés la fí del món el dia de la mitja marató de Gavà, jaja.
Una abraçada a tots.

Xavi "Kanyilles" dijo...

Jejeje si si ja veus, una de les supporters (com tu dius) surt per la tele ... jo li vaig dir: filla, si pots aprofita i demana un sponsor pel Miguel Angel, però es veu que no va tenir oportunitat ... continuarem batallant ... jeje.

Ens veiem aviat!

Nota: et passo els links per email per si vols donar una ullada ok?

X