domingo, 15 de febrero de 2009

Miguel Àngel, el nostre crack ...



"Lo prometido es deuda" ... així doncs les meves tres dones (Sonia, Laia & Mar) s'han llevat ben bé de matí i han estat esperant aguantant un fred inesperat (si, sense pancarta però és que la Sonia no tenia més mans, Miguel Àngel ja ens sabràs perdonar eh?) a que passessin tots els cracks de la Mitja Marató de Gavà, però en especial Miguel Àngel i Ferran ...

La gent es pensava que estaven esperant l'autobús i avisaven la Sonia que no hi havia servei!


Apartant la multitut d'admiradors la Sonia ha pogut fer unes fotos a un atleta que semblava que no li costava res el que estava fent, inclús ha pogut tornar la salutació de la Sonia i dibuixar un somriure sota la gorra blanca ... ja havia arribat el crack amb les seves atrevides sabatilles noves!! finalment les has estrenat contra pronòstic eh??



Menció especial també per en Ferran, el crack del carrer Llibertat, que fen gala d'una força mental s'ha tirat a l'esquena una mitja marató ... molt bé crack! ja t'ajudaré a carregar els sacs el que queda d'any!!



La resta de les fotos les podeu veure aquí:

15-02-2009 Mitja Gava


Cracks, a reposar!

X. & S.


2 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Hola family!!! Vosaltres sí que esteu fets uns cracks! (Bueno, tu no Xavi, que vas escaquejar-te, jeje) Dona un petó ben fort a les teves dones per aquells ànims que van donar-me durant la cursa i per les bones fotos que va fer. La foto en la que estan "esperant" l'autobús no té desperdici, jaja. Es boníssima!!!

Xavi "Kanyilles" dijo...

Q kbroooooon .... que jo estava amb la bici tiu! si no ja saps que hagués estat allà ... però no et preocupis que els petons els hi transmeto! això si!!! ....

Ens veiem demà!

X.